Един от най-предпочитаните за почивка на каравана или бунгало е къмпинг Градина“. Дълги години

...
Един от най-предпочитаните за почивка на каравана или бунгало е къмпинг Градина“. Дълги години
Коментари Харесай

В разгара на лятото: Почивката на къмпинг поскъпна

Един от най-предпочитаните за почивка на каравана или бунгало е  къмпинг  „ Градина “. Дълги години той беше и измежду най-големите, само че от няколко лета потенциалът му се сви повече от половината. Причината е влезлия в действие Закон за Черноморското крайбрежие, който не разрешава каравани да се разполагат върху пясъчни дюни, уточни БНР

Тази година " Градина " посреща туристите с непроменени цени за каравани, само че с по-високи такси за плажни такъми и по-скъпи заведения. А в разгара на лятото заетостта е съвсем на половина.
" Бунгалата допускам, че са цялостни, тъй като виждам много хора, само че каравани има много по-малко от минали години. И са по-малко от предходната и по-малко от по-миналата година. Всички, които работят тук, споделят, че е доста празно. Ако предходната година е бил на 80% пълен  къмпинг а, тази година е на 40% ", споделят почиващите.
Цените на чадъри и шезлонги на другия предпочитан  къмпинг  „ Златна рибка “, в региона на Созопол, са скочили на 10 лв. за брой, а свободната зона на плажната линия е прекомерно дребна, оплакват се  къмпинг арите.

" Малко е скъпо. Неоправдано скъпо. От предходната година е много по-скъпо, над 20% за заведения, за плажа за шезлонги, за чадъри, за всичко. Много огромна платена зона на плажа. Даже да не кажа, че в действителност преобладаващата част от плажа в действителност е платена зона, което съгласно мен не е редно ".

Въпреки това, инспекцията ни сподели, че посещаемостта на „ Златна рибка “ това е лято е много висока. Почиващите са най-вече български фамилии с деца, които споделят, че изискванията са положителни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР